Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Свято Першого дзвоника у Курненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 03.09.2018 16:49
Кількість переглядів: 590

Свято Першого дзвоника у Курненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Ось і минули для дітей літні розваги, попереду – серйозний навчальний процес.

Шкільна лінійка Першого дзвоника Курненської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрала на свято школярів, педагогів та батьків.

Згідно традиції з вітанням до присутніх звернулися учні школи. Особливо хвилюючими були виступи випускників та першокласників.

Директор школи Андрієнко Л. П. також приєдналася до вітань та вручила похвальні листи за особливі успіхи у навчанні Васільєву Владиславу (4 клас) та Олтаржевській Дарині (3 клас), подяку директору міжшкільного табору «Дружба» Цимбалюк Т. Л., сертифікати учням-учасникам Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», грамоту переможцю – Васільєву Владиславу, грамоти сільської ради переможцям у номінаціях «Люби і знай рідний край» - команді юних краєзнавців, керівник - вчитель біології Ярошенко Марина Миколаївна,  та «Козацькому роду нема переводу» - неодноразовим учасникам Всеукраїнської патріотичної гри «Джура» («Сокіл»), керівник - вчитель географії Андрійчук Петро Дмитрович.

Серед усіх нагороджених Олтаржевська Дарина мала цілий урожай відзнак за участь у Міжнародному конкурсі «Олімпіс 2018» - «Весняна сесія» - математика, українська мова, природознавство.

Право подати перший дзвінок для початку занять мали учень 11-го класу Ільченко Віталій та учениця 1-го класу Антіпук Яна. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь