Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Спортивний Колос

Дата: 07.07.2020 14:29
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

02 - 05 липня 2020 року в м. Скадовськ, Херсонської області відбулись традиційні Всеукраїнські змагання серед сільських і селищних голів та голів і старост ОТГ.

У змаганнях, які були присвячені 70-річчю з дня заснування спортивного Товариства «Колос» взяли участь представники 17 областей України.

Збірну команду Житомирської області представляли представники Курненської ОТГ, Житомирського району, Пулинської ОТГ, Лугинського району, Хорошівської ОТГ, Черняхівського району. Як завжди дружня та амбітна команда нашої області покладала надії на гарний виступ на даних змаганнях, адже в складі команди призери минулорічних змагань, Зінаїда Мухлінська, Тетяна Ільчук, Олександр Корзун, Микола Римарєв, Сергій Гаврутенко, Юрій Матвійчук, але в порівнянні з минулими змаганнями ми дещо здали свої позиції, так в змаганнях з шашок маємо четверте місце, шахи – шосте, більярд - шосте, дартс- сьоме, гиря – восьме, міні - футбол – 6 місце. Всі учасники команди зійшлись на думці, що ми ще не сказали свого заключного слова, наполегливі тренування, і будуть нові перемоги.

ГО Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос» та спортсмени які представляли Житомирщину на Всеукраїнських змаганнях серед сільських і селищних голів та голів і старост ОТГ дякують департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА та Житомирській обласній раді за допомогу у відрядженні команди на змагання.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь