Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

УЧНЯМ СТРИБІЗЬКОЇ ШКОЛИ РОЗПОВІЛИ ПРО БУЛІНГ.

Дата: 17.09.2021 22:02
Кількість переглядів: 596

Фото без описуУ рамках проведення Тижня протидії булінгу, який проходить з 16 по 20 вересня по запрошенню практичного психолога ОЗЗСО Стрибізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяни Боровик 17 вересня 2021 року начальником Житомирського районного сектору № 8 філії Центру пробації у Житомирській області Тетяна Горбатюк і головним спеціалістом Пулинського бюро правової допомоги Юрій Тичина відвідано Стрибізьку ЗОШ І-ІІІ ступені.

Проблема булінгу залишається актуальною для багатьох шкіл і несе надзвичайно негативні наслідки. Тому потужна інформаційна кампанія триває, а проведення тематичних бесід із учнями сприяє усвідомленню того, що в кожного з нас є право любити іншу людину або не любити, поважати її або не поважати. Але ні у кого немає права бити, цькувати, знущатися, ображати – нехай навіть словесно.  

Для учнів проведено виховний урок «Зупинимо булінг разом!». Діти ознайомились із поняттям «булінг», його формами та структурою, а також з відповідальністю, яка настає у разі його вчинення.

Тематична зустріч нікого не залишила байдужим, бо всі його учасники висловили бажання й надалі зустрічатися в такому цікавому форматі.

Фото без опису

Фото без опису

Житомирський районний

сектор №8 філії Центру пробації

у Житомирській області

(селище Пулини)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь