Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Проект « Голос жінок за розвиток Курненської громади»

Дата: 09.02.2022 21:20
Кількість переглядів: 4069

Фото без описуВ громаді реалізується проект « Голос жінок за розвиток Курненської громади». Метою якого є забезпечення жінкам громади ( а саме з сіл с. Курне, с-ща. Курне, с. Березова Гать, с. Молодіжне, с. Цвітянка) умов для реалізації їх прав у всіх сферах суспільного життя, консультування та підтримки їх ініціатив, через надання необхідних теоретичних та практичних знань для їх подальшого застосування в громадському та політичному житті.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Активною командою проекту розроблено брошури для підвищення обізнаності жінок в сфері жіночого активізму та розширення їх можливостей долати гендерні стереотипи та комплекс меншовартості. Брошури розповсюджено в громадських місцях, бібліотеці, закладах культури.

Фото без опису

Нагадуємо, що проект "Голос жінок за розвиток Курненської громади" фінансується проектом “Посилення політики рівних можливостей” , який реалізує ГО “Інститут Креативних Інновацій” у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ) завдяки щедрій підтримці британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO). Думки, висловлені тут, належать автору та не обов’язково відображають погляди НДІ, Міністерства закордонних справ, справа співдружності та розвитку або Уряду її Величності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь