Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вибухонебезпечні предмети – загроза для життя.

Дата: 27.04.2022 15:51
Кількість переглядів: 1620

Фото без опису25 квітня 2022 року під час проведення періодичної реєстрації неповнолітніх суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Житомирського районного сектору №8 філії Центру пробації у Житомирській області проведено роз’яснювальну– просвітницьку бесіду за участі представника державно-рятувальної служби. Куратор 27-ї ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області полковник цивільного захисту Анатолій Павленко розповів присутнім – неповнолітнім особам за участі законних представників про вибухонебезпечні предмети.

Так, як з 24.02.2022 року в Україні діє воєнний стан, у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації  проти України та проведення на території України бойових дій, на території нашої держави є велика можливість терористичних дій за допомогою різних предметів, які несуть загрозу для життя.

Анатолій Павленко наголосив, що у разі виявлення невідомих предметів, що схожі на вибухонебезпечні необхідно дотримуватись певних правил, щоб уберегти від небезпеки себе та оточуючих, а саме:

  • не чіпайте, не рухайте знахідку;
  • про знахідку вибухонебезпечного предмета необхідно терміново повідомити самостійно або розповісти батькам, які у свою чергу повідомлять Cлужбу порятунку "101" чи поліцію за номером "102", у разі неможливості зателефонувати за вищезазначеними номерами, набирати - «112».

Та пам'ятайте, що знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають навички роботи з «від­лунням війни».

 

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

(смт. Пулини)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь