Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ДОЛУЧИВСЯ ДО ВІДКРИТТЯ ВІДКРИТОГО ДІАЛОГУ «ОПТИМІЗАЦІЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ТЕРИТОРІАЛЬНУ ОРГАНІЗАЦІЮ І АДМІНІСТРУВАННЯ ВИБОРІВ»

Дата: 19.12.2022 15:13
Кількість переглядів: 1077

      Фото без описуСьогодні, 19 грудня, у Житомирі проходить відкритий діалог на тему «Оптимізація адміністративно-територіального устрою та її вплив на територіальну організацію і адміністрування виборів», який організовано Парламентським Комітетом з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Під час відкритого діалогу буде обговорено цілі, етапи реформування та основні виклики, обумовлені військовою агресією російської федерації проти України, у сферах місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою України, служби в органах місцевого самоврядування та виборчого законодавства, а також окреслено зміст комплексних законодавчих змін із зазначених питань.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Нагадуємо, що Віталій Бунечко спільно з журналістами перевірив облаштування Пунктів Незламності на Житомирщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь