Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Виховна бесіда на тему - «Десять способів, як мотивувати підлітка до навчання».

Дата: 11.01.2023 16:03
Кількість переглядів: 987

Фото без опису 10 січня 2023 року Житомирським районним сектором №8 філії Державної установи "Центр пробації" у Житомирській області спільно зі службою у справах дітей Курненської сільської ради здійснено профілактичну та виховну бесіду із неповнолітнім засудженим та його батьками, з метою усунення причин і умов, які спонукали до вчинення кримінального правопорушення. Тема виховної бесіди - «Десять способів, як мотивувати підлітка до навчання».

Процес мотивації дитини до навчання, постійне психологічне включення у її життя, інтереси та прагнення – це щоденна робота дорослих, зокрема батьків. Дуже часто бажання навчатися у підлітка знаходиться на досить низькому рівні.

Підлітка мотивували до позитивного ставлення до школи, до відвідування школи без пропусків уроків та заохочували не ігнорувати процес навчання, а проявляти до нього цікавість. Бесіда проходила в максимально дружній атмосфері, в ході, якої дізнавалися про стосунки із вчителями, однокласниками, та намагалися знайти причини небажання відвідувати навчальний заклад.

Юнаку ро'зяснено, що бути дорослим – значить брати на себе відповідальність і приймати рішення, а серйозне ставлення до навчання буде кращим способом довести оточенню свою спроможність.

З мамою обговорили важливість участі батьків у навчально-виховному процесі їхніх дітей та надали практичні рекомендації як краще цього досягнути.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь