Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

ОЛЕКСАНДР ХОМИЧ ВІДВІДАВ ЦНАП У ЖИТОМИРІ, ДЕ ПРАЦЮЄ РЕКРУТИНГОВА ГРУПА З НАБОРУ ДОБРОВОЛЬЦІВ ДО «ГВАРДІЇ НАСТУПУ»

Дата: 12.03.2023 20:43
Кількість переглядів: 1554

Уже понад п’ять тижнів в Україні триває формування додаткових штурмових бригад «Гвардія наступу»  в системі Міністерства внутрішніх справ України.

Сьогодні начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич відвідав ЦНАП у  Житомирі, де працює рекрутингова група з набору добровольців до «Гвардії наступу». Він поспілкувався з представниками Нацполіції України, Державної прикордонної служби, які щодня роз’яснюють патріотично налаштованим українцям умови вступу до лав штурмових бригад та допомагають із заповненням необхідних документів.

«Основа нових підрозділів – це офіцери та солдати з бойовим досвідом, які вже себе проявили. Доукомплектація бригад відбувається винятково з добровольців. Головна вимога до кандидатів – високий рівень мотивації. Після відбору на добровольців чекає кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. І тільки після цього вони братимуть участь у бойових діях та визволятимуть українську землю від ворога», – зазначив очільник району.

Нагадаємо, вступити до однієї з восьми бригад «Гвардії наступу» – «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов», «Лють» та «Сталевий кордон» – охочі можуть, звернувшись за адресою в Житомирі: Польовий майдан, 8. Це можна зробити і онлайн, подавши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь