Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

#ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині тривають будівельні роботи на п’яти об’єктах медичних закладів

Дата: 07.06.2024 09:19
Кількість переглядів: 457

В рамках Програми з відновлення України наразі в Житомирській області тривають будівельні роботи на п’яти об’єктах медичних закладів, з яких чотири у місті Житомир.

Фото без опису

На трьох об’єктах наразі проводиться капітальний ремонт, а саме:

В травмо-урологічному відділенні Лікарні №1 Житомирської міської ради проводиться ремонт покрівлі. На торги подали заявки п’ять фірм з найменшою пропозицією було приватне підприємство будівельно-монтажна фірма “Майстер” – 6 мільйонів 502 тисяч 820 гривень.

Також, в Лікарні №1 Житомирської міської ради здійснюється ремонт будівлі пологового корпусу. Роботи виконує ТОВ «СБП Груп», вартість ремонтних робіт складає 8 мільйонів 150 тисяч гривень.

Для амбулаторної реабілітації пацієнтів в приміщенні поліклініки №2 КП Лікарня №1 Житомирської міської ради на завершальному етапі будівельні роботи з облаштування амбулаторного реабілітаційного відділення. Роботи виконує ТОВ «Домпромбуд» вартістю 8 мільйонів 698 тисяч 771 грн.

На двох об’єктах проводиться реконструкція, а саме:

В КНП “Коростенська ЦМЛ КМР” проводиться реконструкція частини приміщень першого та підвального поверху 2-поверхової будівлі під відділення екстреної медичної допомоги, у тому числі інженерних мереж. Запроєктовано ізолятор з окремим входом, пандуси, ганки, внутрішнє оздоблення приміщень, а також будівництво хірургічного корпусу.

В Житомирському базовому фармацевтичному коледжі проводяться підготовчі роботи щодо реконструкції, а саме термосанації навчального корпусу.

Нагадуємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану: відповідну інформацію можна надіслати на електронну адресу [email protected] для аналізу членами робочої групи та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь