Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Прості способи розказати дитині про мінну безпеку

Дата: 13.09.2024 12:47
Кількість переглядів: 628

У новій реальності безпечна поведінка для дитини має стати такою ж звичкою, як чистити зуби. Розповідайте і нагадуйте їй про небезпеку вибухових предметів, — це та нагальна тема, яка може врятувати життя.

Прості способи розказати дитині про мінну безпеку

Не хвилюйтеся, з чого розпочати та як правильно пояснити 👌 Зі «Спільнотекою» від UNICEF Ukraine це простіше, ніж здається!

🌐 На сайті https://spilnoteka.org/ зібрано багато контенту для батьків на безпекові теми: порадники, мультфільми, яскраві брошури із завданнями.

📎 Переходьте й завантажуйте безоплатні матеріали, які допоможуть легко й цікаво пояснити дитині правила мінної безпеки всього лиш за допомогою смартфона чи планшета.

📍 А ще — відкривайте для себе онлайн-курс «Як навчати дітей мінної безпеки», який ми розробили в партнерстві з ЮНІСЕФ, МВС і МОН. Ви зможете поглибити свої знання й краще зрозуміти цю важливу тему. Реєстрація на курс: https://bit.ly/3Z167sW



Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


Переглянути фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь