Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ  ДЕР­ЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 25.10.2021 16:06
Кількість переглядів: 849

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТУ

 ДЕР­ЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ

ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2021–2027 роки (далі ? Стратегія) та Плану реалізації стратегії розвитку Курненської територіаль­ної громади на 2021?2023 роки (далі ? План).

Мета Стратегії та Плану полягає у вирішенні спільних проблем та реалізації спільних завдань щодо ефективного розвитку продуктивних сил громади, раціонального викори­стання ресурсного потенціалу, створення комфортних умов життя населення, забезпечення екологічної безпеки та вдо­сконалення територіальної організації суспільства.

Стратегія та План затверджуються рішенням Курненської сільської ради.

Громадське обговорення проектів Стратегії і Плану та зві­ту про стратегічну екологічну оцінку (далі ? Звіт про CEO) проводиться у формі надання письмових зауважень і пропо­зицій (у тому числі в електронному вигляді) з 29 жовтня 2021 року до 29 листопада 2021 року.

З проєктами Стратегії та Плану, звітом про CEO можна ознайомитися в Курненській сільській раді за адресою: вул..Центральна 1, с. Курне, Пулинського р-н. Житомирської обл., або за посиланням: http://kurnenska.gromada.org.ua/news/1634626484

Зауваження і пропозиції до проєктів Стратегії та Плану, звіту про CEO надавати до Курненської сільської ради на адресу: вул..Центральна 1, с. Курне, Пулинського р-н. Житомирської обл., електронна пошта: [email protected] .

Cкачати СЕО 

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процеду­ри стратегічної екологічної оцінки не проводяться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь