Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні жителі Курненської територіальної громади!

Дата: 06.01.2022 13:01
Кількість переглядів: 3673

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання  зі світлим та радісним святом

Різдвом   Христовим!

Нехай це величне свято принесе кожному радість зустрічі з дорогими людьми, зцілить стомлену клопотами душу й поверне сили, розтрачені на вітрах життя.

Кожне свято Різдва Христового приносить дивовижні миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Хай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання усіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла.

Щиро зичу кожній родині любові та довіри, здоров’я та благополуччя, міцної віри в серці та натхнення у здійсненні благородних справ.

Нехай цей світлий день об`єднає усіх нас, хто зустрічає це свято в колі найближчих і найдорожчих людей, та тих, хто далеко від рідної домівки і благословляє наші помисли, слова і діла. 
Нехай кожна оселя, в цей день, наповниться світлою радістю та дзвінким дитячим сміхом, прийдешній рік для всіх нас буде багатим на добро та принесе достаток в кожну оселю.

Христос рождається! Славімо Його!

З найкращими побажаннями –

Курненський  сільський голова Леонід КОРЗУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь