Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення Головного управління Пенсійного фонду України.

Дата: 14.05.2020 12:52
Кількість переглядів: 220

Фото без описуГоловне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, повідомляє, що для отримання довідки ОК-7 необхідно на Веб-порталі пенсійного фонду України, застосувати свій електронний цифровий підпис (далі ЕЦП). Для онлайн-реєстрації на Веб-порталі  на екранній формі "Вхід" в закладці "За ЕЦП" можливо ознайомитися зі списком АЦСК, (Акредитованих центрів сертифікації ключів), ЕЦП який підтримує Веб-портал ПФУ. Якщо Ви не маєте ЕЦП одного з цих АЦСК, Вам необхідно звернутися в АЦСК та отримати його. Інформація щодо отримання ЕЦП може Вами бути отримати в мережі інтернет в залежності від АЦСК, обраного Вами.

     Після отримання ЕЦП - оберіть пункт головного меню "Вхід" та виконайте перший вхід на портал за ЕЦП (закладка "За ЕЦП").

     Увійшовши до персональної сторінки на портал за допомогою ЕЦП, необхідно виконати наступні дії.

     У розділі "Комнікації з ПФУ" вибрати пункт "Запит на отримання електронних документів", далі меню "тип звернення ", вибрати необхідне (наприклад ОК-7), заповнити обов'язкові поля, ввести дані електронного цифрового підпису та відправити до ПФУ. 

     Через певний час, який залежать від завантаження порталу зайти у розділ "Мої документи", вибрати документ, який Ви замовляли, зберегти його на локальному диску свого комп'ютера та за необхідності його роздрукувати. 

Електронні довідки Пенсійним фондом України надаються безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь