A A A K K K
для людей із порушенням зору
Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Продуктові та гігієнічні набори для дітей які повернулися з інтернатних установ.

Дата: 31.07.2020 12:17
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

 

  Фото без опису

  Фото без опису

 У зв’язку з пандемією частина сімей переживає кризу. Зокрема, йдеться про родини, у які повернулися діти з інтернатних закладів. Для допомоги таким сімям необхідно обєднати зусилля області, громад та громадські організації.

     Уповноважений  Президент України з прав дитини  Микола Кулеба особисто звернувся до української діаспори в Канаді з проханням підтримати кризові сім’ї, у які повернулися діти з інтернатних закладів у зв’язку з введенням карантину через поширення коронавірусної інфекції COVID -19. Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація, Help Us Help та міжнародна організація Meest Express започаткували програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами.

Фото без опису

     В зв’язку з обмеженою кількістю наборів служба у справах дітей Курненської ОТГ згідно обстеження умов проживання вищезгаданих дітей надала список згідно, якого 28 липня 2020 року Житомирський обласний центр соціальних служб надав продуктові та гігієнічні набори для 8 сімей Курненської територіальної громади. Дані набори розвезено сімям особисто начальником служби у справах дітей О.Мартинчук та спеціалістом        Ю. Войцеховською по старостинських округах, а саме:

 

Тетірський старостинський округ – 1 сімя;

Старомайданський старостинський округ – 3 сімї;

Стрибізький старостинський округ – 2 сімї;

Курненська сільська рада – 2 сімї.

 

Фото без опису

     За інформацією директора Житомирського обласного центру Анни Антіпової дана допомога планується надаватися на постійній основі як продуктові та гігієнічні  набори, але й також домовленість йде про гуманітарну допомогу речей.

Фото без опису

     Ще 5 сімей, діти яких навчалися в інтернатних закладах до карантину, не отримали дану допомогу, та вразі надходження допомоги від обласного центру соціальних служб відразу буде розвезено службою у справах дітей в кожну родину таких дітей.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь