Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вебінар на тему : «Удосконалення механізмів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, упередження їх потрапляння до закладів інституційного огляду та виховання дітей.

Дата: 29.07.2020 13:18
Кількість переглядів: 683

Служба у справах дітей Курненської сільської ради взяла участь 29 липня у вебінарі, який проведено службою у справах дітей Житомирської ОДА спільно управлінням освіти і науки ОДА, ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Житомирської обласної ради та Житомирським обласним центром соціальних служб організовано проведення вебінару на тему : «Удосконалення механізмів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, упередження їх потрапляння до закладів інституційного огляду та виховання дітей.

Фото без опису

Метою зазначеного вебінару є методичне забезпечення та організація виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.062020 №586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

На вебінарі зазначалося, що забезпечення виконання окресленої роботи можливо лише за умови співпраці та налагодженої взаємодії всіх дотичних суб’єктів.

Тому обласною службою у справах дітей надано рекомендаційну «дорожню карту», як саме діяти згідно постанови.

Служба у справах дітей Курненської РДА вже розпочала роботу з батьками та готова надати консультацію відповідних дій в разі звернення. Також 4 липня 2020р. службою у справах дітей планується спільна нарада з ІРЦ Пулинської РДА, службою у справах дітей РДА та головним лікарем «ПМСД» Пулинської РДА щодо плану дій на місцевому рівні.

Фото без опису

   Додаток №1                         Додаток № 3

   Додаток №2                         Додаток № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь