Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новорічний подарунок від Фонду міжнародної солідарності.

Дата: 06.01.2021 11:27
Кількість переглядів: 346

Фото без описуКурненська сільська рада є партнером Фонду міжнародної солідарності як учасник проєкту «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг».  В рамках програми надання одноразової допомоги партнерам фонду під час карантину служба у справах дітей Курненської сільської ради отримала технічну підтримку – ноутбук.

    Проєкт «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг» фінансується програмою польського співробітництва задля розвитку Міністерства закордонних справ РП та Посольством США в Україні. 

Використання сучасного технічного засобу  дозволить:

використовувати  сучасне програмне забезпечення для ведення електронного документообігу, реєстрів клієнтів, дослідження громадської думки, опитування, оцінки потреб населення .

U-LEAD, обласного управління.   Також фахівці служби матимуть доступ в період карантину до якісного онлайн – навчання  в рамках цього  проекту та інших семінарів від Мінсоцполітики, 

  Дякуємо нашим партнерам за підтримку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь