Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітання громадян похилого віку в Курненській сільській раді.

Дата: 03.05.2020 14:17
Кількість переглядів: 228

     Вважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Далеко не всім дано відчути мудрість своїх років. Літня людина має виняткові досвід і терпіння, наполегливість у досягненні поставлених завдань. З метою посилення уваги до потреб і проблем старшого покоління, забезпечення належного та гідного соціального захисту ветеранів 1 жовтня в Україні відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

     Міжнародний День людей похилого віку – це добре і світле свято. В цей день особливою увагою ми оточуємо не лише наших батьків, бабусь і дідусів. Сьогодні це свято дуже актуальне, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві.  

      Тому в День людей похилого віку й День ветерана керівництво Курненської сільської ради мало честь привітати своїх підопічних одиноких громадян Курненської сільської ради  разом з старостами старостинських округів. А саме 35 одиноких громадян похилого віку старостинських округів Курненської сільської ради отримали продуктові подарунки за ініціативи старостів Великолугівського, Старомайданського, Стрибізького, Тетірського старостинського округу та підтримки спонсорів громади. 

     За ініціативи сільського голови Корзуна Леоніда Васильовича та спонсорської допомоги в селах Курне, Цвітянка, Березова  Гать та селище Курне 19 одиноких громадян похилого віку приймали вітання у вигляді продуктових подарунків від заступника голови  сільської ради Римарєва Миколи Михайловича, начальника відділу у справах дітей та надання соціальних послуг населенню Мартинчук Ольги Миколаївни та соціальних робітників Бондарєвої Н.Г., Шевчук Т.М., Ручйової В.І. Незалишилася осторонь Рада ветеранів на чолі з Романчуком Яковом Леонтієвичем, який долучився до всіх привітань. Тому одинока громадянка  с.Цвітянка, Голомах Марія Олексіївна, приймала подвійне вітання ще й від ради ветеранів з нагоди 80-ти річчя, яке святкувала 30 вересня 2018року.

        Також керівництво Курненської сільської ради побувало в смт. Довбиш та привітало солодкими подарунками 4-х одиноких громадян похилого віку, які в даний час перебувають в будинку пристарілих. А саме: Головня Ганна Олександрівна із с.Слобідка, Ревуцька Валентина Антонівна із с.Білка, Ільченко Віра Степанівна із с.Курне, Кичкирук Анастасія Савівна із с.Старий Майдан.

       Виконком Курненської сільської ради та Рада ветеранів щиро вітає всіх громадян похилого віку, які проживають на території Курненської сільської ради  з Днем людей похилого віку й Днем ветерана і бажають Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє.

 Начальник відділу                                                                                                        Ольга Мартинчук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь