Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Ура! Знову перемога !!!!

Дата: 18.03.2021 11:40
Кількість переглядів: 765

Фото без описуЗа результатами конкурсу проєктів соціальної дії від програми Британської ради «Активні громадяни»  Команда Змін Курненської сільської ради отримали підтримку та фінансування на реалізацію проекту «Територія згуртування» Облаштування зони відпочинку біля клубу с-ща Курне.

  Британська Рада – це міжнародна організація Сполученого Королівства, що працює у більш ніж 100 країнах на шести континентах. Мета діяльності – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей.

Активні Громадяни – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка реалізовується у 78 країнах світу.

 Проєкт соціальної дії (ПСД), що реалізовуватимуться на території нашої громади  спрямовані на позитивні соціальні зміни та розвиток.

Мета проекту - Cприяння згуртування мешканців села, шляхом благоустрою зони відпочинку селища Курне. Створення єдиного естетичного простору прибудинкової території сільського клубу(вкладання тротуарної плитки, встановлення лав, облаштування квітників).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь