Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

УЧНЯМ СТРИБІЗЬКОЇ ШКОЛИ РОЗПОВІЛИ ПРО БУЛІНГ.

Дата: 17.09.2021 22:02
Кількість переглядів: 586

Фото без описуУ рамках проведення Тижня протидії булінгу, який проходить з 16 по 20 вересня по запрошенню практичного психолога ОЗЗСО Стрибізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяни Боровик 17 вересня 2021 року начальником Житомирського районного сектору № 8 філії Центру пробації у Житомирській області Тетяна Горбатюк і головним спеціалістом Пулинського бюро правової допомоги Юрій Тичина відвідано Стрибізьку ЗОШ І-ІІІ ступені.

Проблема булінгу залишається актуальною для багатьох шкіл і несе надзвичайно негативні наслідки. Тому потужна інформаційна кампанія триває, а проведення тематичних бесід із учнями сприяє усвідомленню того, що в кожного з нас є право любити іншу людину або не любити, поважати її або не поважати. Але ні у кого немає права бити, цькувати, знущатися, ображати – нехай навіть словесно.  

Для учнів проведено виховний урок «Зупинимо булінг разом!». Діти ознайомились із поняттям «булінг», його формами та структурою, а також з відповідальністю, яка настає у разі його вчинення.

Тематична зустріч нікого не залишила байдужим, бо всі його учасники висловили бажання й надалі зустрічатися в такому цікавому форматі.

Фото без опису

Фото без опису

Житомирський районний

сектор №8 філії Центру пробації

у Житомирській області

(селище Пулини)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь