Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Молодь за демократію в Україні - проєкт Ради Європи.

Дата: 26.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 1434

Фото без опису

???? 25-26 листопада 2021 року представники та представниці команд десяти громад - партнерів проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні» взяли участь у зустрічі «Подорож країною демократії». Мета зустрічі - розвиток компетентностей учасників і учасниць команд громад-партнерів проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в України” щодо здійснення оцінки, аналізу та подальшого планування діяльності з посилення участі молодих людей.

Зустріч команд громад відбулась у межах вже фінального п’ятого етапу компоненту «Молоді люди – повноправні громадяни», який має на меті підтримку змістовної участі молоді на місцевому рівні шляхом перегляду молодіжної політики та впровадження необхідних заходів, використовуючи стандарти Ради Європи.

Громади – партнери проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні»:

Васильківська ОТГ, Київська область

Великокопанівська об'єднана територіальна громада, Херсонська область

Курненська територіальна громада, Житомирська область

Куяльницька сільська об’єднана територіальна громада, Одеська область

Новоукраїнська міська рада, Кіровоградська область

Опішнянська територіальна громада, Полтавська область

Присиваська територіальна громада, Херсонська область

Пришибська територіальна громадагромада, Полтавська область

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка, Закарпатська область

Хорошівська Громада громада, Житомирська область

Вахаг Мурадян, заступник голови Офіс Ради Європи в Україні - Київ та Maryna Popatenko, заступниця Міністра молоді та спорту України, взяли участь у підведенні підсумків майже річної співпраці з командами десяти громад у межах проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні».

Завдяки професійній роботі тренерської та менторської команди проєкту – Viktoriia Bezsmertna, Iryna Bodnar, Alona Glazkova, Tetiana Gorokhova, Diana Dubynska, Julia Ielfimova, Lucy Kindrat, Ігоря Носача, Oleksandr Fomichov, Mariya Yasenovska, - вдалось створити простір для розвитку компетентностей, обміну думками, для мережування задля посилення участі молоді в громадах-партнерах проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні».

Проєкт «Молодь за демократію в Україні» реалізується у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки та ґрунтується на попередньому досвіді та продуктивній двосторонній співпраці Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України у межах Рамкової програми співробітництва в галузі молодіжної політики між Радою Європи та Міністерство молоді та спорту України на 2016-2020 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь