Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Проект « Голос жінок за розвиток Курненської громади»

Дата: 09.02.2022 21:20
Кількість переглядів: 4057

Фото без описуВ громаді реалізується проект « Голос жінок за розвиток Курненської громади». Метою якого є забезпечення жінкам громади ( а саме з сіл с. Курне, с-ща. Курне, с. Березова Гать, с. Молодіжне, с. Цвітянка) умов для реалізації їх прав у всіх сферах суспільного життя, консультування та підтримки їх ініціатив, через надання необхідних теоретичних та практичних знань для їх подальшого застосування в громадському та політичному житті.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Активною командою проекту розроблено брошури для підвищення обізнаності жінок в сфері жіночого активізму та розширення їх можливостей долати гендерні стереотипи та комплекс меншовартості. Брошури розповсюджено в громадських місцях, бібліотеці, закладах культури.

Фото без опису

Нагадуємо, що проект "Голос жінок за розвиток Курненської громади" фінансується проектом “Посилення політики рівних можливостей” , який реалізує ГО “Інститут Креативних Інновацій” у співпраці з Національним Демократичним Інститутом (НДІ) завдяки щедрій підтримці британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO). Думки, висловлені тут, належать автору та не обов’язково відображають погляди НДІ, Міністерства закордонних справ, справа співдружності та розвитку або Уряду її Величності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь