Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Службою у справах дітей Курненської сільської ради проведено захід з неповнолітніми суб’єктами пробації.

Дата: 28.09.2022 14:33
Кількість переглядів: 2482

Фото без опису     27 вересня 2022 року на базі Житомирського районного сектору №8 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області  фахівць служби у справах дітей Курненської сільської ради Ольга Сак провела бесіду з неповнолітніми суб’єктами пробації на тему: «Важливість отримання освіти у нашому житті».

Під час зустрічі Ольга Сак спільно із неповнолітніми засудженими поспілкувались на тему освіти: що таке освіта, важливість її отримання, а також обговорено майбутні професії «Ким мрієш стати». Так як, усі ми виберемо різну освіту, різний профіль: хтось стане робочим, а хтось вчителем. Різний рівень: хтось стане доктором наук, а хтось після школи не захоче більше вчитися взагалі. Тому в майбутньому ми всі станемо різними особистостями та знайдемо людей, близьких до себе за життєвими вподобаннями. І важливу роль у тому, ким ми є, визначає освіта, яку ми здобули.

Також, було нагадано неповнолітнім суб’єктам пробації про їх законні права та обов’язки, законним представникам роз’яснено відповідальність за порушення прав дитини та невиконання своїх обов’язків, які прописані законодавством нашої держави.

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

(смт.Пулини)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь