Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Співпраця безоплатної допомоги із сектором пробації.

Дата: 26.12.2022 10:04
Кількість переглядів: 628

Фото без описуПідвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння злочинів та правопорушень.

26.12.2022 року завідувачем сектору Пулинського бюро правової допомоги Олексій Невмержицький провів  інформування з правових питань для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку Житомирського районного сектору №8 філії Центру пробації у Житомирській області.

Під час зустрічі, засудженими порушувалися питання порядку отримання паспорта громадянина України у разі його втрати, кримінальна відповідальність за вчинення повторного кримінального правопорушення та інше.

Особи, які перебувають на обліку у районному секторі “Центру пробації”, отримали роз’яснення основних положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», дізналися про види правових послуг, які можна отримати у бюро правової допомоги.Фото без опису

Олексій Невмержицький розказав до присутніх куди потрібно звернутися, які документи при собі мати та пояснив всі етапи отримання правової допомоги та закликав звертатись до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних з різними моментами життя.

 

Житомирський районний сектор №8

філії ДУ «Центр пробації»

у Житомирській області 

(смт. Пулини)                                                                             Тетяна ГОРБАТЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь