Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Виховна бесіда на тему - «Десять способів, як мотивувати підлітка до навчання».

Дата: 11.01.2023 16:03
Кількість переглядів: 950

Фото без опису 10 січня 2023 року Житомирським районним сектором №8 філії Державної установи "Центр пробації" у Житомирській області спільно зі службою у справах дітей Курненської сільської ради здійснено профілактичну та виховну бесіду із неповнолітнім засудженим та його батьками, з метою усунення причин і умов, які спонукали до вчинення кримінального правопорушення. Тема виховної бесіди - «Десять способів, як мотивувати підлітка до навчання».

Процес мотивації дитини до навчання, постійне психологічне включення у її життя, інтереси та прагнення – це щоденна робота дорослих, зокрема батьків. Дуже часто бажання навчатися у підлітка знаходиться на досить низькому рівні.

Підлітка мотивували до позитивного ставлення до школи, до відвідування школи без пропусків уроків та заохочували не ігнорувати процес навчання, а проявляти до нього цікавість. Бесіда проходила в максимально дружній атмосфері, в ході, якої дізнавалися про стосунки із вчителями, однокласниками, та намагалися знайти причини небажання відвідувати навчальний заклад.

Юнаку ро'зяснено, що бути дорослим – значить брати на себе відповідальність і приймати рішення, а серйозне ставлення до навчання буде кращим способом довести оточенню свою спроможність.

З мамою обговорили важливість участі батьків у навчально-виховному процесі їхніх дітей та надали практичні рекомендації як краще цього досягнути.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь