Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про збір ідей проєктів до Плану заходів з реалізації стратегії розвитку Курненської сільської територіальної громади на 2024-2027 рок

Дата: 18.09.2023 14:29
Кількість переглядів: 1825

Фото без опису

Курненська сільська рада за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» розробила Стратегію розвитку Курненської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія) та План заходів із реалізації Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Нині перед громадою стоїть завдання розробити План заходів із реалізації Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Важливим етапом розробки даного документу є збір від усіх зацікавлених сторін (юридичних і фізичних осіб), мешканців громади ідей проєктів, які спрямовані на розвиток громади в нових умовах розвитку країни. Усі ідеї проєктів буде проаналізовано Робочою групою з розробки Стратегії та Плану її реалізації, визначено першочергові до впровадження проєкти, які буде включено до стратегічного документа громади.

Запрошуємо мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, місцевих органи влади, громадських організацій, установ і організацій запропонувати ідеї проєктів, які впроваджуватимуться у таких ключових пріоритетах відновлення та розвитку:

1.Посилення конкурентноспроможності економіки громади.

2. Cучасне, комфортне та безпечне, життєве середовище.

3.Високі стандарти життя та розвиток людського потенціалу

Ідея проєкту має відповідати дереву цілей (стратегічна ціль – оперативна ціль – завдання) (https://kurnenska.gromada.org.ua/news/1626766167/).

Пропозиції ідей проєктів формуються за відповідною формою https://kurnenska.gromada.org.ua/news/1626464374/

Звертаємо увагу на те, що пропозиції ідеї проєкту мають відповідати таким критеріям / вимогам:

• Проєкт має бути спрямованим на розвиток однієї із чотирьох стратегічних цілей та відповідати дереву цілей (https://kurnenska.gromada.org.ua/news/1626464124/)

• Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

• Строки реалізації проєкту не можуть перевищувати 4 роки (до 2027 року).

• Пропозиція ідеї проєкту має бути представлена у відповідній формі (картка для заповнення)

• Пропозицію ідеї проєкту має бути надано одним із запропонованих способів не пізніше до 15 листопада 2023 року.

Ідеї проєкту (ів) можна надати одним з визначених способів:

1. Заповнити відповідну електронну Форму ідеї проекту (картка для заповнення)

2. Надіслати заповнені форми пропозиції ідеї проєкту (ів) на електронну адресу: відділу економічного розвитку та інвестицій Курненської сільської ради [email protected] з приміткою «До Стратегії розвитку громади. ПРОЄКТ/ІДЕЯ «Назва проєкту/ідеї».

Якщо у Вас виникли зауваження, запитання чи пропозиції, звертайтесь, будь ласка, до відділу економічного розвитку та інвестицій Курненської сільської ради:

с. Курне, вул. Центральна,1.

Електронна адреса [email protected], [email protected].

Тел.0968383530

Це оголошення, електронна форма пропозиції ідеї проєкту та інформація щодо цієї ініціативи, також, розміщені на сайті Курненської сільської ради.

За результатами відбору пропозицій ідей проєктів буде сформовано, ухвалено та втілюватиметься План заходів із реалізації Стратегії розвитку Курненської територіальної громади на 2024-2027 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь