Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 26.02.2024 09:35
Кількість переглядів: 637

Повідомляємо вас про початок анкетування з метою виявлення соціальних проблем, що стикаються з нашою громадою, в рамках участі у проекті «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг»*, спрямованому на покращення якості життя у нашій громаді.

Ми віримо, що ваші думки, відгуки та пропозиції є важливим джерелом інформації для розробки ефективних стратегій вирішення соціальних проблем. Тому запрошуємо вас активно прийняти участь у цьому анкетуванні та поділитися своїми думками.

Анкетування буде проводитися з 16 лютого 2024 року до 07 березня 2024 року. Ви можете заповнити анкету онлайн за посиланням https://forms.gle/YKiNsFgx8dTYaoTH8 або взяти її в старостаті.

Контактна особа – Світлана БОКОВЕНКО, координаторка команди проекту у Курненській громаді, тел. 0968383530

Проект, в якому ми беремо участь, розрахований на те, щоб зробити нашу громаду ще кращим місцем для життя, а ваші відгуки є важливим кроком у цьому напрямку.

Заздалегідь дякуємо за вашу увагу та активну участь!

З найкращими побажаннями,

*Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь