Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на роботу

Запрошуємо на роботу

Увага! Терміново потрібен головний бухгалтер відділу освіти та гуманітарних питань Курненської сільської ради. Гарантуємо гідні умови праці та високу заробітну плату.

16:03 18.07.2018

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

     Шановні діти і батьки! Від імені відділу у справах дітей Курненської сільської ради та від себе особисто щиро вітаю Вас із Міжнародним днем захисту дітей! У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають свято добра та надії – День захисту дітей, адже дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. 1 червня – це не лише свято для дітей, це також нагадування нам, дорослим, про необхідність дотримання прав дитини як з боку держави, так і з боку батьків. Забезпечення та дотримання прав дитини є одним із пріоритетних напрямів політики нашої держави, і наші прагнення створити дітям належні умови для повноцінного розвитку повинні втілюватись у реальних діях. Українська влада усвідомлює, що родина – це унікальна цінність людства, на якій ґрунтується добробут суспільства і майбутнє держави. Майбутнє наших дітей залежить від нас. Наше майбутнє залежить від наших дітей. Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце – і тоді наші діти неодмінно стануть гордістю України. Любі діти! Бажаю Вам міцного здоров’я, нових здобутків у навчанні, щоденно відчувати поруч із собою доброзичливих та щирих рідних і близьких дорослих людей, які допоможуть, підтримають, захистять. Діти повинні жити у світі, який не знає, що таке війна, жорстокість і біль. Давайте створимо для них такий світ разом! З найкращими побажаннями начальник відділу у справах дітей та надання соціальних послуг населенню Курненської сільської ради О. Мартинчук

15:00 07.06.2018

ПРЕСТОЛЬНИЙ ПРАЗНИК В С.КУРНОМУ

ПРЕСТОЛЬНИЙ ПРАЗНИК В С.КУРНОМУ

В селі Курному 29 травня в Свято – Покровському храмі відбулася святкова служба, адже день Святої трійці є престольним празником в с.Курному.  

17:30 29.05.2018

СВЯТО ОСТАНЬОГО ДЗВІНКА!

СВЯТО ОСТАНЬОГО ДЗВІНКА!

Останній дзвоник пролунав. Він довгий час нам всім співав: Він кликав на урок, з уроку, І так було щодень, щороку. Нехай він дзвенить, але не прощається. Від дзвінких нот все тільки починається. За вами майбутнє, ваш прекрасний шлях, Гідно по ньому пройти і не згорнути. Річкою нехай тече прекрасною ваше життя, А веселкою успіх нехай підносить вгору. Завжди прагнути до знань у всьому, Однак не забути поріг і шкільний будинок. До нього щоб ви завжди могли прийти, Робота або будинок, завжди рада знайти! Удачі на великому вам життєвому шляху! 

15:22 25.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь