Курненська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП"

МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП"

МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП» більше 15 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, зокрема над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Ми найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

11:21 08.05.2024

СИСТЕМА БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ ШУКАЄ  ВОЛОНТЕРІВ ТА ПАРАЮРИСТІВ

СИСТЕМА БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ ШУКАЄ ВОЛОНТЕРІВ ТА ПАРАЮРИСТІВ

У наш час волонтерство стало потужним суспільним рухом та проявом самовідданої активності громадян. Якщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошуємо приєднатися до проєкту «Волонтер БПД». Система безоплатної правничої допомоги запустила його у 2021 році на суспільний запит — бажання активних громадян долучитися до інформування людей у своїх громадах про можливість отримати правничі послуги безоплатно. Станом на жовтень 2023 року у проєкт вже залучено понад 600 волонтерів по всій Україні. Що роблять волонтери БПД? • інформують людей про можливість отримати правничу допомогу безоплатно • розміщують інформаційні матеріали: плакати, листівки у громадських місцях • допомагають організовувати освітні заходи на правову тематику та налагоджувати співпрацю з партнерськими установами і організаціями Чи потрібна юридична освіта? Ні. Волонтери не надають правничих послуг, а лише допомагають інформувати людей про можливість отримати їх безоплатно у системі БПД. Хто такий параюрист? Це той самий волонтер, але у якого є функція перенаправлення особи, яка потребує допомоги до системи БПД через спеціальний застосунок в смартфоні. І так, бути юристом для цього також не обов’язково. Волонтерство у системі БПД можна поєднувати з іншими волонтерськими активностями, роботою тощо. Ми пропонуємо: - досвід співпраці з системою надання безоплатної правничої допомоги для покращення власного рівня правових знань; - можливість пройти безкоштовне навчання (тренінги, курси, семінари тощо) як у сфері волонтерської діяльності, так і в правовій сфері, а також розширити ділові контакти, покращити навички комунікації. Як стати волонтером/параюристом? 1. Заповнити анкету - https://cutt.ly/hlq3RxH. 2. Пройти дистанційний курс «Основи волонтерської діяльності». http://academy.legalaid.gov.ua/ 3. Пройти фінальну співбесіду з представниками системи БПД і отримати посвідчення волонтера чи параюриста. Насправді все простіше, ніж здається. Долучайтеся!

11:04 08.05.2024

ПІДТОПЛЕННЯ: ПРАВИЛА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ

ПІДТОПЛЕННЯ: ПРАВИЛА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ

У зв’язку з сезонним підняттям води в річках є ризик  ускладнення санітарно- епідемічної ситуації у районах, які розташовані в безпосередній близькості біля водних артерій.

08:05 08.05.2024

#безбарєрність: Як запропонувати допомогу людині з інвалідністю

#безбарєрність: Як запропонувати допомогу людині з інвалідністю

Всі люди здатні комунікувати, просто роблять це по-різному: хтось усно словами, а хтось – іншими способами. І найпростіший інструмент, яким ви можете скористатись при спілкуванні з людиною з інвалідністю, – це просто поставити запитання.

10:39 07.05.2024

Ти як: Цикл ілюстрацій «Досвід ветеранів вартий поваги» Ольги Детярьової

Ти як: Цикл ілюстрацій «Досвід ветеранів вартий поваги» Ольги Детярьової

Вони пережили складні випробування на полі бою, а тепер стикаються з новими викликами у повсякденному житті. Шлях повернення ветеранів до цивільного життя не завжди легкий. Тому наша підтримка така важлива.

10:37 07.05.2024

#тияк: У Житомирі відбулася відкрита лекція «Як плекати стійкість в умовах війни». ФОТО. ВІДЕО

#тияк: У Житомирі відбулася відкрита лекція «Як плекати стійкість в умовах війни». ФОТО. ВІДЕО

У Житомирському медичному інституті в рамках програми ментального здоров’я «Ти як» за ініціативи Житомирської ОВА та сприяння ГО «Альянс Стійкості» відбулася відкрита лекція «Як плекати стійкість в умовах війни», яку провила травматологиня і дослідниця міждисциплінарних досліджень насильства і травми Імке Хансен. Вона з 2015 року працює в зоні бойових дій на сході України, проводячи травмо-чутливі тренінги для активістів, медиків та поліції.

07:55 07.05.2024

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом: новий серіал на Дія.Освіта

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом: новий серіал на Дія.Освіта

Щодня українські військові борються за нашу свободу. А чи знаєте ви, що відчувають захисники після повернення додому та як вислухати людину, коли вона хоче виговоритися? Дізнайтеся, як коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками, в серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

12:14 03.05.2024

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

15–16 червня на виконання січневої домовленості між Президентом України Володимиром Зеленським і Президенткою Швейцарії Віолою Амхерд відбудеться перший Саміт миру для України. Місцем його проведення сторони обрали Бюргеншток, розташований неподалік швейцарського міста Люцерн.

08:40 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь